KIDS KIDZ

(2)

Caracasbaaiweg 390

(599-9) 520-0277

Reviews

Leave a review for this company

, Jan 14, 2012

Aanrader nummer 1

Omdat ik mijn ervaring van de opvang van mijn zoontje zo waard vind om te delen met een ieder die op zoek is naar een zeer goeie opvang, wou ik dit allemaal toch even delen met jullie!
Ja ja, voor degene die vandaag de dag op zoek zijn naar een hele persoonlijke, betrouwbare, kleinschalige kinderopvang, die bovendien erg veel aandacht besteed aan de geestelijke en lichamelijke ontwikkeling, heb ik een aanrader nummer 1!
Mijn zoontje gaat nu al sinds februari naar een kinderdagverblijf dat kids curacao heet.Meer kon ik niet wensen, mn zoontje zit in een schone en veilige omgeving waarbij hij zeer gevarieerd eten krijgt.
Persoonlijk aandacht en het mixen van pedagogische activiteiten en plezier is aan de dagelijkse orde van de dag. Als er iemand wel heel oprecht geeft om kinderen dan is dat juf Rignalda wel.
Een dikke 9.5 als blijk van mijn waardering is zeker op zn plaats! Wil je meer weten dit is de website http://www.kidscuracao.com

Was this review helpfull to you? Yes | No

652 out of 1418 people found this review helpfull

, Aug 26, 2011

Pabien KIDS Curacao!

Het ziet er allemaal super uit! En onze Robin geniet van de opvang. Met veel plezier gaat hij erheen, en hij is altijd vrolijk als we hem ophalen! Rust, veiligheid en mogelijkheid tot spelen met andere kindjes; het is wat hij nodig heeft. Groetjes!

Was this review helpfull to you? Yes | No

575 out of 1174 people found this review helpfull