Coffee Solutions d.b.a Smit & Dorlas, Curacao

Bij Smit & Dorlas werken mensen die streven naar het ultieme kopje koffie. Daarbij laten we niets aan het toeval over: we nemen alleen genoegen met de beste bonen ter wereld en werken met melangeurs die de juiste neus hebben voor smaak en melange.
We weten ook alles van de benodigde temperatuur bij het zetten, terwijl we ook exact kunnen vertellen hoeveel gram er van een bepaald soort bonen gemalen moet worden om een optimale smaak te verkrijgen.
Koffie, daar raken we nooit over uitgepraat. En door te praten met onze klanten komen we erachter wat hen beweegt en wat ze van ons verwachten. Opdat we nóg beter kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Onze deskundige inkopers reizen de hele wereld over, halen de beste groene koffiebonen uit Brazilië, Kenia, Colombia en Costa Rica en verwerken deze via een uitgekiend procédé tot smaakvolle melanges. De uiterst solide espressomachines van La Cimbali laten vervolgens de smaak van onze koffiemelanges uitstekend tot hun recht komen.
We brengen onze relaties graag de fijne kneepjes van het koffiezetten bij. Van de juiste dosering van de hoeveelheid bonen, de maalgraad, het instellen van de temperatuur en het afstellen van de koffiemachines tot het serveren van de koffie. Want koffiezetten is meer dan een druk op de knop.

Smit & Dorlas heeft zich gespecialiseerd in de horecamarkt. Wij leveren aan talloze grand cafés, lunchrooms, eetcafés en bistros. Tot onze klantenkring behoren ook de beste restaurants en hotels. Al deze bedrijven willen graag een bijzondere koffie, een melange die past bij hun uitstraling. Terwijl ze ook op het gebied van service iets speciaals verwachten van Smit & Dorlas. Door goed naar deze wensen te luisteren en steeds contact te houden met onze klanten, kan Smit & Dorlas steeds leveren waar de horeca om vraagt.